maanantai 23. lokakuuta 2017

Voitele kehosi hyvillä rasvoilla


Aikuisen tulisi saada päivittäin 2–3 grammaa omega-3-rasvahappoja. Sen verran voi saada syömällä 150 grammaa rasvaista kalaa tai ottamalla ruoan lisänä kalaöljyä. 

Kalaöljyvalmisteiden rasvahappojen pitoisuuksissa on kuitenkin suuria eroja. 

10ml Omgea3Olivea sisältää 2400mg omega-3 rasvahappoja, josta EPA 1200mg ja DHA 800mg. Lisäksi se sisältää myös d-vitamiinia 0,005mg


Omega3Oliven sisältämä kalaöljy on peräisin Norjan Ålesundista. Epaxin valmistamilla kalaöljyillä on tehty eniten kliinisiä omega-3 tutkimuksia.

Koroneiki oliiveista valmistettu ekstra-neitsytoliiviöljy tulee puolestaan Kreetalta. Ekstra-neitsytoliiviöljyn sisältämät polyfenolit suojelevat kalaöljyä hapettumiselta ja pitävät kalaöljyn "toimintakuntoisena".

Omega3Olive ei aiheuta lainkaan pahanmakuisia röyhtäyksiä, joita tulee helposti huonolaatuisesta tai pilaantuneesta kalaöljystä. Siitä on saatavilla kahta eri makua, sitruuna sekä appelsiini, joka on oma suosikkini. Ne ovat siis todella hyvän makuisia ja sopivat hyvin vaikka aamupala smoothieen joukkoon.


Nykyisestä ruokavalioatamme saamme tyypillisesti liikaa tulehdusta aiheuttavia omega-6 rasvahappoja. Suhteessa tähän, syömme kuitenkin liian vähän rasvaista kalaa ja siksi tulehdusta hillitsevien omega-3 rasvahappojen saanti on suurimmalla osalla liian vähäistä.

Kotona tehtävällä abonyymillä testillä voit testata ja varmistua, kannattaako sinun lisätä ruokavalioosi omega-3 rasvahappoja.
Testin mukana tulee selkeät ohjeet ja sen tekemiseen menee 10-15 minuuttia. Saat tuloksesi n. 2-3 viikon kuluttaua siitä, kun olet postittanut testisi analysoitavaksi.

Testin löydät täältä www.omegatesti.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti