sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Täällä taas!

Olen jo pitkään pyöritellyt mielessäni tämän blogin henkiinherättämistä. En ole kuitenkaan ollut varma mistä ja miten aloittaa. Tässä vajaassa vuodessa on luonnollisesti ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Päätin, että aloitan siitä missä nyt mennään.



Aloitin toukokuun lopulla kisavalmennuksen. Pääsin Fitfarmin tiimiin Harri Forsbergin valmennukseen. Tavoitteeksi olemme asettaneet ensi syksyn kisat. Vielä on siis hyvin aikaa kasvatella lihaa. Erityisesti sitä kaipaavat selkä ja olkapäät.
Ruokavalio on pidetty todella maltillisena, joten lisäkiloja ei ole onneksi kertynyt. Alusta asti olen sanonut, että en halua näyttää offipossulta! Ja turha sitä on muutenkaan kerryttää hirveesti ylimäärästä, on vaan kovempi homma sitten dietillä. Paino onkin pysynyt samassa ja hieman jopa tippunutkin valmennuksen aloitettuani.

Kävin juuri tällä viikolla tapaamassa valmentajaa Tampereella ja teimme toista kertaa lisäyksen aloituksen ruokavalioon. Jännä nähdä miten se vaikuttaa. Myös treeniohjelma meni täysin uusiksi. Nyt vaan täytyisi malttaa pitää palauttava viikko ennen uuden ohjelman korkkausta. Uusi ohjelma ei ole enään viikko kohtainen vaan kierron pituus on 8-9 päivää. Eli 3 treeniä, 1-2 lepopäivää, 3 treeniä ja 1 lepopäivä. Aikaisemmin joka toinen viikko oli volyymiviikko ja joka toinen voimaviikko. Treenejä oli viikossa 5 ja 2 lepopäivää. Tiedän jo nyt, että tulee olemaan hieman sumplimista koulun, työn ja treenien suhteen. Mutta kalenteriin vaan aina kaikki, niin eiköhän ne saa jotenkin järkättyä.



Nyt lähdenkin tekemään viikon viimeisen treenin ennen palauttavaa viikkoa. Kyseessä on lempparitreeni vanhasta ohjelmasta, selkä-olkapää treeni ja lisäksi teen vatsat.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

<3 Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti