keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Miten minä hurahdin fitnekseen?

Fitness buumi käy kuumempana kuin koskaan. Yhä useammat naiset ovat hankkineet salikortin ja siinä sivussa kaikki muut oheistuotteet. Ethän tietenkän voi käydä kuntosalilla, ellei päältä löydy better bodieksen viimesimmät jumppatrikoot ja kaapista sylin täydeltä lisäravinteita. Uusia kuntosaleja nousee pystyyn kuin sieniä sateella ja joka toinen saliharrastaja on vähintäänkin personal trainer.

Lähdössä jumpalle.
Oma tarinani alkaa kutakuinkin vuodesta 2010. Silloin rakas serkkuni vei minut ensi kertaa kuntosalille ja kävimme treeniohjelman yhdessä läpi. Treeniohjelman nimi oli "Nipalle perse" ja kuntosalina toimi Vaasan uimahallin hikinen bunkkerisali. Ohjelman nimi paljastaakin jo aika hyvin lähtökohtani. Olin todella luikku ja lättäpyllyinen, ns. laiha läski.

Saliharrastukseni jatkui vaihtelevalla menestyksellä ja seuraavan sykäyksen se sai vuonna 2013 kun lähdin mukaan fitfarmin bikini challengeen. Ohjelma kesti 10 viikkoa ja hyvin jaksoin juuri sen verran. Tämän jälkeen koin kuitenkin totaalisen fitness ähkyn. Sitä seurasi kesän mittainen salitauko.

Syksyllä 2014 vaihdoin salia ja treenasin kuin hullu. Mielestäni todellinen "saliurani" alkaakin vasta tästä. Etenin tavoitteissani ja ilokseni huomasin myös äässini saaneen muotoa. Kehitys sai minut janoamaan vain lisää. Vapaa-aika meni treeniblogeja lukiessa ja rahat hupeni treenivaatteisiin.

Yhteinen taival avomieheni kanssa alkoi keväällä 2015. Hänen tuki ja tsemppaus ovat antaneet niin paljon uutta intoa ja tarmoa tekemiseen. (Kiitos rakas <3) On niin paljon helpompi elää ns. fitness elämää, kun myös toisella on samanlaiset arvot ja elämäntavat.
T vei minut lokakuussa Lahteen fitness expoon ja sen jälkeen tää mimmi onkin ollut täysin fitnesspäissään.

Hiukan innoissaan Fitness Expoilla :D
Nykyään treenaamme samalla salilla ja olenkin päässyt "nauttimaan" T:n pitämistä treeneistä. Sen verran voin paljastaa, että nyt dietataan vuoden vaihteeseen asti. Sen jälkeen katsotaan mitä sieltä fläsän alta löytyy ja minkälaisella suunnitelmalla ja aikataululla tää pimu kiipee lavalle ;)

<3: Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti