torstai 29. lokakuuta 2015

Mitä lautaseltani löytyy?

Hei vaan kaikille! Mukavasti on ehtiny jo parin päivän aikana vierailla lukijoita blogissani. Jättäkää ihmeessä kommenttia jos vaan siltä tuntuu. :)

Kuten jo eilen mainitsin, niin nyt ollaan siis dietillä vuoden loppuun asti. Dieetti ei sinällään poikkea normaalista ruokavaliostani. Ainoastaan määrät ovat pienempiä ja kaikki kulkee keittiövaa´an kautta. Ja tietenkään lipsumisiin ja ohi syömisiin ei ole varaa.
Olen syönyt saman kaavan mukaan jo niin pitkään, että aina välillä unohdan, kuinka muita ihmisiä kummastuttaa omien eväiden kuskaaminen ja ruoka-aikojen noudattaminen. Olen myös huomannut, että usein seurueessa ruokaillessa, ruokavalion noudattaminen on isompi ongelma muille kuin itselleni.


Aamuisin syön lautasellisen suklaakaurapuuroa. Suklaan maku saadaan proteiinijauheesta. Puurosta tulee miljoona kertaa parempaa, kun vaan jaksaa valmistaa sen kattilassa mikron sijaaan. Myös kananmunan valkuainen tuo kuohkeutta puuron rakenteeseen. Lopuksi lisään kuivattuja gojimarjoja tai pilkottua omenaa. Viimeaikoina olen myös sortunut Valion sokerittomaan karpalo-kinuski keittoon, se on niin hyvää! Puuro nautitaan tietenkin kahvikupposen kera ;)

Jos treenaan aamupäivästä, niin lounaaltani löytyy riisiä tai riisipastaa, kasviksia, kanaa tai kalaa ja oliiviöljyä.
Illallinen puolestaan koostuu kasviksista, kanasta tai kalasta, sekä kourallisesta cashew pähkinöitä. Pyrin suosimaan tuoreita kasviksia, mutta etenkin talvisin pakastevihannekset vievät kyllä voiton hintansa ja helppoutensa puolesta.

Tyypillinen lounas.
Aterioiden välissä syön välipalaksi useinmiten raejuustoa ja ananasta. Iltpalaksi puolestaan hörppään kaseiinipirtelön sekoitettuna maitoon sekä parapähkinöitä.

Treenin aikana juon aminohappojuomaa ja heti treenin jälkeen otan palkkarin. Jalkapäivinä olen nyt viimeaikoina ottanut myös treenibuusteria ennen treeniä.

Vettä juon n.3-4 litraa päivässä. Lisäravinteina minulla on omega, magnesium, monivitamiini, c-vitamiini, d-vitamiini ja zma. Lisäksi lisään aamupuuron joukkoon viherjauhetta.
Ateriavälit ovat 3-4 tuntia ja tämän lisäksi pyrin pitämään ruokailuajat päivittäin samana.

Lisäravinne armeija :D

Eipäs siinä sitten sen kummempia. Kysykää jos herää kysymyksiä! :)

<3: Niina

2 kommenttia:

  1. Uusi tieto toi valkuainen puurossa! Voiko sen valkuaisen laittaa vaikka tekisi puuron laiskasti mikrossa? :D

    VastaaPoista
  2. Joo voi laittaa! Itekin teen useesti niin :D Kanstsii vaan sekottaa se sit tosi hyvin joukkoon :)

    VastaaPoista