sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Foam rollausta!

Heipparallaa!

Kylläpäs on taas sujahtanut viikonloppu nopeasti ohi. Perjantai ilta meni villisti kotosalla. T:n lähdettyä yöksi töihin, hääräilin tyttöjen juttuja. Meikkailin, valkaisin hampaat, lakkasin kynsiä ja harjoittelin poseerausta. Lauantai yönä sain itsekin mennä töihin. Täytyy kyllä sanoa, että oli juhlakansa panostanut Halloween asuihin.

Tämän näköisenä meni viime yö töissä.
Lauantaina vietettiin Wasa Sports Clubilla avointen ovien päivää. Paikan päällä oli myös Jari "Bull" Mentula, Atte Kärnä, Jukka Harju ja Ossi Nikula.
Bull luennoi hänen elämänsä pyhästä kolminaisuudesta; treenistä, perheestä ja työstä. En olisi ihan heti uskonut että häneltä lähtee niin diippii settii.

Luennon lisäksi osallistuin kovasti odottamalleni Jukka Harjun foam roller tekniikkatunnille. Voin kertoa, että tästä lähin saan rullauksesta paljon enemmän irti. Kysehän ei ole pelkästään edestakaisin rullaamisesta, vaan erilaiset jumit vaativat erilaista käsittelyä. Sillä on myös hyvä käydä koko keho läpi ennen treeniä, jolloin lihakset ottavat treenin paremmin vastaan. Nyt olenkin eilen ja tänään rullaillut kotona menemään :D Jospa nämä minunkin reisilihakset saataisiin hieman vetreämmiksi. Ajattelin, että voisin ensi viikolla tehdä foam rollauksesta oman erillisen postauksen.

Viha-rakkaussuhde :D


Mukavaa viikkoa kaikille! :)

-Niina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti