perjantai 6. marraskuuta 2015

Miten sulla menee?

Hyvää perjantaita tyypit!
Se olis kuulkaa viikonloppu nyt. Meikäläisellähän se tunnetusti menee töissä.

Tähän viikkoon on mahtunut paljon. Niin iloja ja kuin suruakin. Sain eilen äidiltäni puhelun, että rakas Huli kissani on jäänyt auton alle. Nyt en pysty Hulista enempää kertoa, kun tästä itkusta ei sitten tule taas loppua. Mutta sen vaan sanon, että Huli oli kyllä niin erikoislaatuinen tapaus. Kaikki jotka hänet tapasi, tietävät kyllä mitä tarkoitan. Koko eilinen ilta meni itkien ja nyt on kyllä silmätkin sen näköiset, hyvä että eteensä näkee.

Nuku hyvin Huli <3



Tänään kävin aamusta hierojalla. Voi pojat sitä onkin yläkroppa jumissa. T on jo vaikka kuinka kauan kehottanut minua menemään hierojalla. Nyt hän oli sitten varannut minulle ajan, joten "pakkohan sinne oli sitten mennä. Nyt vaan täytyy treeneissä enemmän kiinnittää huomiota hartioiden asentoon, ettei ne lähde nousemaan. Parin viikon päästä hierotaan sitten uudestaan.

Hierojan käsittelyyn matkalla.
Tällä viikolla, olen huomannut dieetin vaikutuksen treeniin. Tuntuu, että ei se rauta enään nousekaan niin "kevyesti". Nyt eletään varsinaisen dieetin kolmatta viikkoa ja paino on ollut alimmillaan -1,9kg lähtöpainosta. Yötyöt ja niiden seurauksena syntyvä univaje, näkyy itselläni kyllä välittömästi plussana vaa`alla. Sen takia yritänkin olla stressaamatta painon vaihteluista, etenkin jos se on sinne ylöspäin kallellaan. Helpommin tietenkin sanottu kuin tehty :D

Miniolkapäitä pumppaamaan minipainoilla :D
Ruokavalioon ei ole nyt kolmen viikon aikana tehty muutoksia. Tällä mennään niin kauan kuin se toimii. Salitreenejä on edelleen neljä kertaa viikossa. Kolmena päivänä teen salitreenin päälle 20minsan hiit-treenin.

Sain muuten tällä viikolla uuden puhelin. Nyt saatte "nauttia" edes hieman parempilaatuisista kännykkäkuvista :D

Hyvää viikonloppua! :)

-Niina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti