keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Treenikuulumisia!

Hei vaan!
Kylläpäs nää päivät juoksee vauhdilla. Nyt tänään vielä yöksi töihin ja sitten saan viettää loppuviikon vapaalla. Niin ihanaa! En kyllä muista koska olisi viimeksi ollut tämmöinen vapaaputki. Olenkin suunnitellut viikonlopulle extra pakaratreeniä ja ennenkaikkea lepoa. Sitä ei uskokaan, kuinka paljon yötyö sekoittaa elimistöä ja aineenvaihduntaa. Vaikka juuri itse mainitsin, että sitä puntaria on turha tuijottaa, niin kyllähän se nyt harmittaa, kun on viikonlopun jäljiltä taas paino lähes kilon plussalla. Ja olen siis syönyt täysin ruokavalion mukaan. Tänään on vasta tuntunut, että aineenvaihdunta on taas lähtenyt hyrräämään.

Aamupala, päivän tärkein ja PARAS ateria :p
Maanantai alkoi reippaasti rinta-hauis treenillä, jonka jälkeen kiiruhdin kouluun. Siellä saikin sitten olla taas puolikasiin asti. Myös eilinen päivä meni todella nopsaa, kun suuntasin iltapäivällä koulun jälkeen rankaisemaan jalkoja. Salilla vierähti lähes pari tuntia, kun vetäisin vielä viimeisillä mehuilla treenin päätteeksi hiitin crossarilla. Kyllä meinasi taju lähteä siinä vaiheessa. Kotona T:llä oli naurussa pitelemistä, kun olin niin loppu :D Kaikesta huolimatta rakastan jalkatreenejä!
Tänään kävin tekemässä olkapäät ja ojentajat ja siihen päälle taas hiit crossarilla. Huomenna olisi välipäivä, mutta saa nähdä maltanko pysyä poissa. Treenaaminen vaan on niin kivaa!

Pieni papu se siellä :D

Olin tänään eräässä tapaamisessa, jonka ansiosta saan varmasti päivärytmini taas kuntoon. Olen tästä todella innoissani!! Tämä muutos tulee myös varmasti vaikuttamaan kehittymiseeni. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin ;)

Joskus jotain muutakin kuin salivaatteet päällä.
Loppupäivän olenkin viettänyt katsellen T:n suosittelemaa Mähösen haastattelua. Ja minä voin puolestaan suositella sitä teille. Todella mielenkiintoista  tekstiä, vaikka hieman pitkä haastis onkin.

Nyt koitan jos saisin unenpäästä kiinni hetkeksi ennen työvuoroa!

<3 Niina

2 kommenttia: